Samen werken aan bereikbaarheid

Welkomstinformatie Damloop 2017

Hallo DtD’ers!!!!

Het is weer bijna zo ver. De zoveelste editie van de Dam tot Damloop waar wij aan meedoen staat weer voor de deur.
We mogen wel zeggen dat wij inmiddels tot het meubilair behoren van deze traditieloop tussen Amsterdam en Zaandam.
Volgende week zondag 17 september is het weer zover. Dan gaan we weer met 30 goed-, iets minder goed- en niet getrainde lopers richting Amsterdam.
We hebben net als ieder jaar weer een bont gezelschap van lopers. Sommigen al jaren behorend bij de harde kern, wat zij-instromers, en wat op-en-af’jes.
Waren we vorig jaar nog bang voor een mogelijke hittegolf, vanwege een warme septembermaand. Dit jaar heeft de herfst al vroeg zijn intrede gedaan en zullen we rennen in een heerlijke temperatuur van pakweg een graadje of 13.
Er is een klein kansje dat we een beetje regen krijgen, maar jullie kennende zullen we wel weer tussen alle buien doorrennen.

Het programma is voor de meesten wel bekend, maar toch nog even in het kort;

Voor diegenen die vanuit Schagen meegaan worden om 10.30 uur verwacht op het station Schagen
Van hieruit nemen we de trein van 10.52 uur (enkele reis) richting Amsterdam. De kosten voor dit treinticket zijn voor eigen rekening.
Na aankomst in Amsterdam korte tijd van klaarmaken onder het genot van een bakkie koffie of een koppie thee.
Voor de deelnemers die niet met trein reizen geldt dat zij rond 12 uur worden verwacht bij het Barbizon hotel tegenover het Centraal Station van Amsterdam.
Onze starttijd is om 13.30 uur.
Vlak voor de start levert iedereen zijn tas met spullen in bij een gereedstaande koeriersauto vlakbij het startvak.

Na de run bieden we ook dit jaar de mogelijkheid om na afloop even lekker te zwemmen, te douchen en op te frissen in het luxueuze zwembad De Slag.
Als alles volgens plan verloopt liggen de ’s ochtends ingeleverde spullen na afloop klaar in het zwembad. Dat scheelt de vermoeide benen een vervelende cooling down kriskras door Zaandam.
Vergeet dus je zwembroek, badpak en/of bikini inclusief overige spullen die je na afloop nodig hebt ieder geval niet mee te nemen in de tas (inclusief nummer sticker) die je ontvangt bij je startnummer en overige bescheiden.
Na het opfrissen nemen we nog een paar frisdrankjes aldaar voordat we per bus, gesponsord door Taxi Marcus, vertrekken richting Schagen om bij Wonder’s te gaan genieten van een heerlijk buffet met de nodige versnaperingen. Aangekomen in Schagen gaan we dan gelijk richting Wonder’s.
Het is natuurlijk geen verplichting maar wij als sponsoren zouden het wel heel leuk vinden als er veel personen ook mee gaan naar Wonder’s. Echtgenotes, vrienden, vriendinnen, aanverwanten zijn natuurlijk ook van harte welkom om jullie als helden te fêteren na een topprestatie.
Voor dit arrangement bij Wonder’s vragen wij aan iedere aanwezige een bijdrage van €. 30.00. Voor deze prijs zit inbegrepen het eten en drinken van bier, fris en wijn. Eventuele sterke drank is voor eigen rekening.
Wij streven ernaar om 19.00 uur bij Wonder’s te arriveren en rond 21.00 uur af te sluiten. Na een lange vermoeiende dag zullen de meesten dan ook wel aan het eind zijn. Zo niet dan ben je vrij om te blijven. Dit is dan wel voor eigen rekening.

Graag ontvangen wij uiterlijk woensdag van iedereen een berichtje met wie er wel en niet:
– Mee uit eten gaan in Schagen
– Vanaf station Schagen meegaat naar Amsterdam CS
– In de bus mee teruggaan naar Schagen vanuit Zaandam
– Na afloop van de avond mee teruggaan richting regio Amsterdam

Dit bericht kan naar info@totaalplaatje.nl of marcus@marcus.nl

Voor het gehele programma inclusief vertrektijden, startnummers e.d. verwijs ik jullie graag door naar de website: www.totaalplaatje.nl/damloop (wachtwoord: taximarcus). In de week na da de Dam tot Damloop zullen hier ook foto’s verschijnen. Mochten er zaken niet duidelijk zijn of heb je andere vragen stel ze gerust bij voorkeur via de mail. De mensen die er eerder bij zijn geweest weten dat het weer een topdag gaat worden. Wij wensen op voorhand alle deelnemers al heel veel succes!!! Vergeet je sponsorshirt (en startnummer) niet mee te nemen en draag het met gepaste trots. Mocht je nog geen shirt hebben dan horen wij dit natuurlijk graag op zeer korte termijn. Voor de deelnemers die nog geen shirt en/of startnummer hebben krijgen zij deze op de wedstrijddag uitgereikt.

Met sportieve groet. Joost Schimmel en Marcus Mathijssen