Samen werken aan bereikbaarheid

Simkaart geblokkeerd of pincode vergeten

Wanneer u drie keer de verkeerde pincode heeft ingetoetst wordt uw simkaart, om misbruikt te voorkomen, geblokkeerd. In dit geval heeft u de pukcode nodig om de blokkade van uw simkaart op te heffen.

YES Telecom

Heeft u een abonnement bij YES Telecom en heeft u deze bij TotaalPlaatje.nl aangevraagd dan kunnen wij de pukcode achterhalen. Om  deze op te vragen belt u tijdens kantooruren met +31 224 219230 en buiten kantooruren kunt u een mail sturen info@totaalplaatje.nl. Wij zoeken de pukcode dan voor u op en versturen u deze z.s.m toe. Ook kunt u tijdens kantooruren altijd de klantenservice van Yes bellen op +31 71 8900 111 of een e-mail sturen naar klantenservice@yestelecom.nl.

KPN

Heeft u een abonnement bij KPN dan heeft u de pukcode bij de aanvraag van ons meegekregen. Bewaar deze dus goed. Mocht u deze onverhoopt toch kwijt zijn dan kunt u de pukcode opvragen bij KPN via de klantenservice op 06-12001200 of bij ons, als u het abonnement bij TotaalPlaatje.nl heeft aangevraagd, door tijdens kantooruren te bellen met +31 224 219230 en buiten kantooruren kunt u een mail sturen info@totaalplaatje.nl. Wij zoeken de pukcode dan voor u op en versturen u deze z.s.m toe.

Vodafone

Heeft u een abonnement bij Vodafone dan heeft u de pukcode bij de aanvraag ontvangen. Bewaar deze dus goed. Mocht u deze onverhoopt toch kwijt zijn dan kunt u de pukcode opvragen bij Vodafone via de klantenservice 06-54500100 of bij ons, als u het abonnement bij TotaalPlaatje.nl heeft aangevraagd, door tijdens kantooruren te bellen met +31 224 219230 en buiten kantooruren kunt u een mail sturen info@totaalplaatje.nl. Wij zoeken de pukcode dan voor u op en versturen u deze z.s.m toe.

Telfort

Heeft u een abonnement bij Telfort dan heeft u de pukcode bij de aanvraag van ons meegekregen. Bewaar deze dus goed. Mocht u deze onverhoopt toch kwijt zijn dan kunt u de pukcode opvragen bij Telfort via de klantenservice op 0900-9596 of bij ons, als u het abonnement bij TotaalPlaatje.nl heeft aangevraagd, door tijdens kantooruren te bellen met +31 224 219230 en buiten kantooruren kunt u een mail sturen info@totaalplaatje.nl. Wij zoeken de pukcode dan voor u op en versturen u deze z.s.m toe.

Tags: , , ,