Samen werken aan bereikbaarheid

Over ons

TotaalPlaatje.nl is een modern bedrijf op het gebied van bedrijfstelefonie

Kernwaarden van het bedrijf zijn:

Onze betrokkenheid kenmerkt zich doordat wij oprecht geïnteresseerd zijn in uw onderneming. Wij komen graag een kijkje nemen bij uw bedrijf om van dichtbij te zien waar u mee bezig bent en waardoor wij denken u nog beter te kunnen adviseren.

Onze verantwoordelijkheid kenmerkt zich doordat wij geen 9 tot 5 mentaliteit hanteren en eigenlijk altijd bereikbar zijn voor u als klant en u geen genoegen hoeft te nemen met een callcenter of een bandje als u ons probeert te bereiken. Bij ons krijgt u altijd een ter zake kundige medewerker aan de lijn.

Wij zijn een vernieuwend bedrijf en dat kenmerkt zich dat wij uitstekend up-to-date zijn van de nieuwste oplossingen en ontwikkelingen in de markt. Van hieruit destilleren wij dan de voor u beste oplossing.

Wij proberen altijd een rechte koers te varen, maar als de markt hierom vraagt dan zijn wij altijd in staat om snel van koers te wijzigen als dat in het belang van u als klant is.

Al bijna 10 jaar kunt u bij ons terecht voor alles op het gebied van bedrijfstelefonie. Dat noemen wij nu stabiliteit.

Eerlijk zaken doen op een verantwoordelijke manier. Verkoop begint in onze visie altijd met een goed en persoonlijk gesprek.

Het verzorgen en onderhouden van optimale bereikbaarheid en mobiliteit voor u als klant.